Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. 200g bulgur. Blanda samt tillsätt 350ml vatten och låt det koka upp. 200g bulgur
Efter det att paprikan blivit mjuk tillsätt bulgur, persilja, vegeta, paprikapulver. 200g bulgur. Blanda samt tillsätt 350ml vatten och låt det koka upp. 200g bulgur
Kokabulgur i vatten och buljongtärning. Här kommer en kär gammal vän, den färgglada bulgursalladen. Blanda med bulgur, pumpa och toppa med granatäpplekärnorna och pumpafrö
Kokabulgur enligt förpackningen. Bulgur toppad med en caprese som sedan bakas i ugnen tills osten smälter och blir sådär ooey-gooey som bara smält ost kan bli
Koka upp vattnet med allkryddan i en gryta. För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Tillsätt salt samt bulgur och rör om. Servera den kokta bulguren varm eller bred ut ett lager bulgur på en bricka och låt det svalna om du ska ha kokt bulgur till ex
Häll på buljong och koka under lock enligt förpackningen,. Fräs bulgur i curry och smör i en kastrull. Blanda bulgur med apelsin, gurka, russin, äpple, nötter och smulad fetaost tillsammans korven i en stor skål