Låt koka upp och skumma väl. Köttet är klart när det lossnar lätt från benet. Värm fläskläggen innan den serveras med moset och flera olika sorters senap
Koka upp fläskläggmed vatten och skumma med en slev efter några minuter. Vid servering så lägger du på fläsklägget på potatisen samt penslar med vitlöksolja på fläsklägget samt på potatisen
Skala och koka mandelpotatisen. Jag är verkligen inte bitter för att mitt recept på hett fläskläggmed tryffelpuré och rårörda lingon inte vann tävlingen jag ställde upp i
servera fläsklägg och rotmos med grov, skånsk senap. Så här gör du Skölj fläskläggen i kallt vatten. Smaksätt med sirap och smaka av med salt och vitpeppar
Ta upp fläskläggen och koka nu upp vattnet. Spara buljongen och koka eventuellt ihop den något och gör en god grönsakssoppa eller frys in i lagom portioner som fond till goda såser