Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Låt koka under lock ca 10 minuter (mixa nu såsen om du vill ha en helt slät sås), tillsätt yoghurt och grädde. Koka ytterligare 2 minuter
Låt koka in mellan varven. Till grytan hade vi grekisk yoghurt, basmatiris och Naanbröd. Höj värmen och ta av locket mot slutet och låt eventuell överflödig vätska koka bort
2,5 dl basmatiris, sköljd. Låt koka på svag värme under lock i 30-40 min. Slå på 4-5 dl buljong och koka riset på lägsta värmen. 2,5 dl basmatiris, sköljd
Lägg i räkorna och fortsätt koka i ett par minuter. Ingredienser för 4 personer120 gr äggnudlar eller 1 1/2 dl basmatiris1 tsk paprikapulver1/2-1 tsk cayennepeppar1/2 tsk gurkmeja1 tsk mald kummin1 msk citronsaft1 msk vatten1/2 tsk salt1 tsk olja1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, skivade2 dl kokosmjölk med låg fetthalt, max 6%350 gr räkor eller blandade skaldjurGör så härKoka nudlarna, eller ris om du valt det. Häll kokosmjölken i pannan och låt den koka 4-5 minuter. 1/2 dl basmatiris