Jasminris kryddat med färskmalen svartpeppar & sumak…. 4 portioner jasminris. Låt koka under lock på svag värme cirka 15 minuter. 4 portioner jasminris
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Grilla på ett färskt kycklinglår med pressad apelsinsaft, servera med lite jasminris och färdigköpt sweet chili, busenkelt
Medans kycklingen är i ugnen - koka riset enligt anvisning på paketet. Jasminris. Jasminris. Hej på er. Än är det lite tidigt att stå och baka saffransbullar men saffran tycker jag är en krydda som går att äta året om, och den passar otroligt bra i matlagning - framför allt när det gäller fisk och kyckling
Kycklingsatay med jordnötssås & jasminris 4 port Kycklinginnerfileér 700 gr (fryst) 1 tsk curry Salt & peppar 2 msk smör eller olja Jordnötssås (blue dragon eller mrs cheng) färdig i burk 4 dl jasminris/8 dl vatten Gurka (skivad med osthyvel) 2 msk sweetchilisås 2 msk vatten Tina upp kycklingen Skölj riset och koka det sen enligt anvisningarna på paketet. 4 dl jasminris
Garnera med färsk koriander och skivad chili och servera med kokt jasminris. jasminris. Koka upp kokosmjölk, vatten, fond, currypasta, limeskal och saft, hackad ingefära, krossat skivat citrongräs i en gryta och låt sjuda i 5 minuter
Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Koka tills den tjocknar en aning. Servera med jasminris. I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt