Tillsätt creme fraiche och låt det koka upp. Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Låt det koka upp. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat
4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. Tillsätt tomatpuré, dragon, buljong och gräddeLåt koka ihop ca 5 minuter. 4 kycklingfiléer
Vispa ihop vin, grädde, yoghurt, fond, saffran och kycklingkrydda, och låt koka ihop några minuter. Färsk, svensk kycklingfilé, gräddig vin- och saffranssmakande sås och kräftstjärtar, låter inte det gott så säg
Koka upp och smaka av. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. chezsahar. Det är lite pilligt att laga denna rätt, men det är å andra sidan mödan värt
Låt det koka upp. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat