Koka kycklingfilé recept

Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås

Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås

Tillsätt creme fraiche och låt det koka upp. Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Kycklingfile i krämig sås

Kycklingfile i krämig sås

Koka upp. Krämig kycklingfilé i ugn. Koka upp och häll sedan över kycklingen och champinjonerna. Skiva eller skär lite större bitar av kycklingfilé
Kycklingfile i ugn

Kycklingfile i ugn

Koka upp grädde, fond, créme fraiche, balsamvinäger och pressad vitlök under omörning. Dela kycklingfilén i lagom stora bitar
Kycklingfile i sötsur sås

Kycklingfile i sötsur sås

Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och låt det koka upp under omrörning. Supergod kycklingfilé i sötsur sås
Krämig kycklingfile med ris i ugn

Krämig kycklingfile med ris i ugn

Koka ris enligt anvisning på paket. Skiva kycklingfiléerna, är någon kyckling för stor så dela på mitten
Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Gratinerad kycklingfilé - Hemmets Journal

Låt det koka upp. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat
Lchf Kycklingfilé i lergryta

Lchf Kycklingfilé i lergryta

Tillsätt grädde eller cream fraiche, och låt såsen koka upp. Idag åkte lergrytan fram igen, och laddades med kycklingfiléer
Kycklingfilé i dragonsås

Kycklingfilé i dragonsås

4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna. Tillsätt tomatpuré, dragon, buljong och gräddeLåt koka ihop ca 5 minuter. 4 kycklingfiléer
Kycklingfilé i sötsur sås

Kycklingfilé i sötsur sås

Blanda ingredienserna till såsen i en kastrull och låt det koka upp under omrörning. Supergod kycklingfilé i sötsur sås
Kycklingfilé i grönpepparsås

Kycklingfilé i grönpepparsås

Låt såsen sjuda men inte koka. 1 kg kycklingfilé. Dela kycklingen i bitar och krydda med citronpeppar och salt
Gratinerad kycklingfilé

Gratinerad kycklingfilé

Låt det koka upp. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Skär kycklingfiléerna i sneda bitar och lägg dem på ett uppläggningsfat
Kycklingfile i dragonsås

Kycklingfile i dragonsås

Skiva upp kycklingfilén på snedden och slå över såsen. Låt koka ihop ca 5 minuter. Servera med basmatiris 4 kycklingfiléer