Ansa, snitta, skölj och skiva purjolöken. Skala och skiva löken tunt. Häll milda flytanda margarini en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Låt kokafärdigt under lock på svag värme. Salta och låt koka upp. Här är ett av minafavoritrecept med lammmarineradi yoghurt och smaksatt med bockhornsklöver (lamb in youghurt with fenugreek)
Kokatillslinsera är klara. Skär köttet imindrebitar. För ett laktosfritt recept ta bort fetaostenLammkött (jag använde resterna från (lammframdelen)en avocado per personfetaost efter smaken vitlöksklyfta,pressadsalt,pepparstekfettLinserna
Huvudingrediens är lammköttibitar. Skivor av rygg blirfint, men bitar av bringa kan duga. Lammi surkål Så till grytan som är en blandning av olikainfluenser
Lägg ner köttet ikokande saltat vatten i en gryta. Lägg ner morotsslantar, svamp, zucchinibitar. Ficklammkött av min pappa och hans fru när jag hälsade på i julas
Kokaättika med sockret tills det löst sig. Häll av vattnet och skölj köttet i kallt vatten. Lägg tillbaka köttet i grytan och häll på vatten så det knappt täcks