Koka upp vattnet och ha i valfri smaksättning. Häll det kokande vattnet på grynen. i stekta, rostade eller färska grönsaker, lite kokta bönor, linser eller kikärtor samt lite fetaost eller stekt halloumi
Skölj linserna, låt dem rinna av och vänd ner dem i pannan. 12 förpackningar kokta linser (à 285 g). 1bulgur eller andra gryn. 12 dl yoghurt (10 %)Skär broccolin i mindre buketter och stjälken i tunna skivor. 1Hetta upp oljan i en stekpanna eller wok och stek på hög värme ca 3 minuter. 1Tillsätt lök, vitlök, chiliflakes och salt. 1Servera med bulguroch en klick yoghurt
Jag blandade kokt kall bulgur med linsernaoch hade i kokta rödbetor. Den här underbara salladen är inspirerad av en av mina favoriträtter, rostade rödbetor med kanelmarinerade linseroch fetaostsås
salsa- & linsspagetti, bönlasagne med grönkål, getostpizza och grynpytt med bulgur. Kan iofs berott på att jag fick en himla trevlig Smakbox, deras nya variant Balans, och således blev extra inspirerad att komma på middagar med innehållet
Koka gärna en stor sats, dela upp i portioner och frys in. *Att koka mungbönor. Receptet innehåller även mungbönor som är rika på vegetabiliskt protein och mineraler, men andra bönor eller linser fungerar självklart lika bra
Kokalinserna i saltat vatten (alternativt buljong) enligt anvisningarna på förpackningen. bulguroch kall yoghurtsås smaksatt med lime, ingefära och honung
Kokalinserna i saltat vatten (alternativt buljong) enligt anvisningarna på förpackningen. bulguroch kall yoghurtsås smaksatt med lime, ingefära och honung
Kokabelugalinserochbulgur i olika kastruller enligt förpackningarna. Jag brukar helt enkelt kombinera ihop linser eller bönor, gryn, ugnsrostade grönsaker, färska grönsaker, lite sötma från en frukt och nötter