Häll på vin och grädde och låt koka upp i ngn minut. Ikväll blev det musslorivittvin och grädde med ett glas från kärleksfulla vitavinetTi Amo/ je T'aime
Kokatills de öppnar sig och ta sedan bort från spisen. Klipp över litepersilja, dela en tilllime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vintill
Rör i kryddorna, salt och peppar, lägg på ett lock och låt musslornakokatills de öppnar sig. Skrapa och tvätta musslorna noga, se till att ingamusslor är öppna eller är trasiga
Eftersom jag aldrigkokatmusslortidigare var Linda och henne familj med och fixademiddagen. Litepill var det allt men sen doftade det ljuvligt när vi gjorde ”röran” de skulle kokai, vitlök, persilja osv
häll ivinet och låt det börja kokainnan du har imusslorna. Låt kokai max tiominuter. Levande musslor, vittvin, smör, en tunnt skivad röd chilifrukt, tunnt skivad charlottenlök
Häll på ölen och låt koka upp. En väldigt god variant av kokta musslor där buljongen blirotroligtmustig och god av ölen, tomaterna och senapssmaken, serveras enkelt med en bit rostat bröd och litevittvini glaset