½ dl chilisås. Skala och finhacka löken. Lägg lök hacket och olja i en form. Fördela köttfärsen i formen. Strö över mjöl och tillsättchilisås, vatten, salt och kryddor
Flera räddningsförsök har gjorts, de har innehållit allt ifrånristill kattsand för att dra ur fukten, men jag tror att tvättmedlet har frätt sönder alla viktiga delar
Har man odlat exempelvisharicots verts och fryst in själv är det hög tid att rensa frysen nu när det är dåligtillgång på vitaminrika grönsaker som vuxiti solen - de smakar faktisktväldigt gott när man fryst in dem direkt efter skörd och bara värmer hastigtikokande vatten
Det blev så himla ofta annars som vi bara kokade pasta eller bulgur och stekte grönsaker och bönor till det, ni vet en sån där JAG VILL HA MAT NU MEN ORKAR INTETÄNKA-måltid
Koka upp vattnet ikastrull/micro (det gjorde jag. Börja koka nudlar, ifallni använder ris rekommenderar jag att sätta på det innan man börjar hacka löken
Jo en RISKOKARE Jag älskar att göra mat i alla dess former. Har sneglat på den på några tupperwareparty men tänkt att den liggeririskzonen för att bli ännu en hyllvärmare
Vi har kokat mycket risgrynsgröt här i december och tänkte dela med oss av receptet vi jobbat fram. Vill man ha mer kanelsmak på gröten kan man ha fler kanelstänger i när man kokar, annars kan man också pudra på kanel på den färdiga gröten isintallrik
Alltid när jag lagar ris så kokar jag extra mycket som jag kan frysa in och ta fram när jag vill. Då behöver jag intekokatill varje måltidvilket sparar tid och smakar minstlika gott
Servera med lite kokt ris och grönsallad med färska ärtor, gurka, melon samt ananas och så en salladsdressing av liteolivolja, salladskryddor samt litevitvinsvinäger