Rör om och koka mer tills du har den konsistens du vill ha. Häll den i en bunke som tål micro och koka den på högsta effekt 2 minuter. Jag kokar ungefär 3 x 2 minuter. 112 g Colemans senapspulver
Koka upp några dl vatten som du slår över fröna i skålen så att det täcker. Hemlagad sötstarksenap. Servera sedan alla kompontenter med din hemmagjorda senap
sötstarksenap. Blanda i ansjovis, ägg och senap. Gubbröra med purjolök och senap 1. Koka upp och koka äggen ca 8 min. 4 personer Ingredienser Gubbröra med purjolök och senap 1 burk anjovisfiléer (125 g) 2 ägg 1 purjolök 1 msk smör 1 msk sötstarksenap 1 krm nymald svartpeppar 2 msk crème fraiche 4 skivor mörkt bröd Garnering dillkvistar
kokar upp grädde/gräddmjölken och sedan lägger i potatisen och låter den koka där ett tag. Sedan hällde jag över grädde som blandades med senap och så in i ugnen
Blanda olja, senap, vinäger och honung i en skål och mixa med mixerstav till en tjock vinegrette. 600g salmalax (helst backloin)1 spetskålshuvud1 fänkål5 gulbetor1 dl olivolja2 msk dijonsenap1 msk vitvinsvinäger2 msk flytande honung 1 knippe rädisor, tunt skivadegräslök, strimladbabyspenat Börja med att koka gulbetorna med skalet på i lättsaltat vatten tills de är nästan helt mjuka rakt igenom, ett litet tuggmotstånd är gott att ha kvar
Koka grädde, mjölk, senap och kryddor några min. 1 stort blomkålshuvud2 morötter500 g kassler2 dl grädde1 dl mjölk2 msk dijonsenap1 msk sötstarksenap1 krm provensalska örtersalt och svartpeppar2 dl riven ost2 ägg1 tsk smör
Såsen ska få en lätt mörk aprikos färg och sedan koka ihop någon minut med fläskfilén. sötstark. Häll sedan över matgrädden för sås och tillsätt ketchup samt senap