Under tiden kan en ju sätta igång ugnen och koka upp lite vatten i en kastrull. Dock var själva pizzabottnenlite seg direkt efter att pizzankommit ut ur ugnen, men hade bra konsistens när jag åt den till lunch en annan dag (och alltså värmt den imicro)
Ischoklad från Annahaeggman som tipsar om att ha äggi smeten så blir den intelika fet i munnen. Smält choklad, smör och grädde i vattenbad på spisen(imicro skär det sig
Läggapelsinen som den är (med skal) i en kastrull och täck med vatten. Den gör du enkelt genom att hacka chokladen grovt och smälta imicro eller vattenbad
Rör iäggen, ett i taget. Hacka chokladen och smält över vattenbad eller imicro. Efter en vecka i Torekov och husvagnsboende så var det ganska skönt att komma hem tillmitt stora kök igen
Låt kokaihoptillstuvningkonsistens, det får inte vara för löst. Vispa sedan iäggen och salta. Vi har packat upp kyl/frys och micro som ska stå i köket när det är klart