Kokosmjölk och rödcurry är en kanongod kombination som även passar väldigt bra till kyckling. 500 g laxfilé3 dl frysta wokgrönsaker3-4 tsk rödcurrypasta400 ml kokosmjölksalt och pepparSkär laxfilén i. 500 g laxfilé. 3-4 tsk rödcurrypasta. 400 ml kokosmjölk
Pressa limen och häll saften i stekpannan tillsammans med kokosmjölk och fisksås. Tillsätt riven ingefära och rödcurykrydda och fräs några minuter till
Häll på kokosmjölken, låt stå och puttra och rör om då och då. Antingen köper du färdig rödcurrypaste och får ett ganska gott resultat – eller så gör du egen currypaste och når fantastiska smakhöjder
Rör i tomatpuré och curry pasta. Slå över Milda mat & visp och kokosmjölken, tillsätt morot och schalottenlök och låt sjuda i ca 10 minuter. 1-2 msk rödcurrypasta. 2½ dl kokosmjölk. 250 g gr lax
½ röd eller gul paprika. Skär lax och vit fisk i mindre kuber. Klicka ner currypasta, sambal oelek, soya, ingefära och saften från limen i smöret och fräs till en gosig smet