Vill du kan du servera med kokt ägg och som Inger med smörfrästa trattkantareller…. Sparris, salladslök, rädisor, palsternacka, nässlor, rabarber, blåmusslor, svartrot, jordärtskicka, gräslök, savojkål, räkor, vinterpotatis, polkabeta, morot, rotselleri, maskrosblad, ostron, hummer, koriander, harsyra, murklor, ostronskivling, ostron, gul lök, groddar, rödbeta, kålrot, vitlök, purjolök, rödlök, mandelpotatis och gädda
Fiskburgare är gott på grillen eller i stekpannan med hamburgerbröd, lite dressing och sallad, men lika gärna som lunch/middag med kokt potatis eller bara sallad
Servera fisken med kokt Broccoli och Cocktailtomater. Strömming, sill, lax, sik, gös, gädda, abborre, ja alla våra inhemska fiskar smakar så mycket mer
kokt färskpotatis. Servera med kokt färskpotatis och en grönsallad. kokt färskpotatis. 600 g vit fiskfilé, t ex gös, gädda, hoki (det går även bra att blanda). 600 g vit fiskfilé, t ex gös, gädda, hoki (det går även bra att blanda)
Servera kalopsen med inlagda rödbetor och kokt potatis. färsk gädda med fläsk, färsk gädda med salt spad, ostron med smör, bergfisk med lök samt salt lax
Den serverades med räksås (färdig sås från kyldisken) och kokt potatis. Under sommarens tur till Östersund lyckades Gustaf fånga både gädda och abborre