Serveras med kokt potatis eller ris gärna med en sallad. Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Servera med kokt potatis eller ris. Skär köttet i cm-tjocka skivor och lägg/ställ det i en ugnsform. Blanda ihop övriga ingredienserna och häll över köttet
Drag kastrullen från plattan och låt köttet svalna något. Skiva upp det ljumma köttet i tunna skivor och servera tillsammans med ugnstekta grönsaker, kallskurna grönsaker och sås
Sila av kycklingen och grönsakerna och strimla köttet. Jag hade rätt så mycket av kokt kyckling över från gårdagens matlagning som jag tänkte jag kunde använda till dagens middag
Skaldjur mår inte bra av att kokas, då blir köttet segt. Testa att imponera på familj och vänner med en hemkokt räksoppa till helgen, är övertygad att du kommer att få mycket beröm för din kokkonst
Ofta som vardagsmat blir det numera bara en kött eller fiskbit med smör och grönsaker till. Kokt torsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Servera oxbringan med kokt potatis eller med rotfrukterna samt pepparrotssåsen. Låt köttet koka på svag värme tills det är mört i ca 2 timmar (när man sticker med en gaffel ska köttet släppa lätt). 600 gram kokt potatis eller
Tillsätt tomatpuren, nejlikor, lagerblad och tillräckligt med vatten så att köttet nästan täcks. Köttet ska koka väldigt länge, upp emot 8 timmar, och blir väldigt mört