Till det här serverar du saffranris och ättiks inkokta rödbetsklyftor samt en god svartvinbärsgele. Under tiden avlägsnar du skalet på kungskrabban och tar ut krabbköttet
Lax och pilgrimsmusselfärserad sjötunga med Champagnesås8 enkelfiléer rödtunga beroende på stl200 g laxfilé4 st scallops (+ ev 50-70 g kungskrabba)4 msk grädde (ev. Servera med kokt potatis, gärna pressad och gröna bönor eller sparris 200 g laxfilé. 50-70 g kungskrabba
Gädda(mälaren) med kungskrabbakokt i öl & dill. Igår var det så äntligen dax, besöket på Frantzen/Lindberg som jag fick i 40 års present skulle äntligen bli av
100 g krabbkött från kungskrabba (färdig kokt). 100 g krabbkött från kungskrabba (färdig kokt). Smörstekt citron marinerad laxpasta med krabbkött och vitvinsamt en syrlig fisksky