Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagd gurka och den kalla såsen. Sås. 4 bitar portionslax a 125 gram. 4 bitar portionslax a 125 gram 1 liter vatten
kokt potatis Ugn. Dela laxen i bitar och lägg över purjolöken. 600 g laxfilé. 1kokt potatis. 1600 g laxfilé 1 st purjolök 150 g skalade räkor 3 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche 0. 1Häll såsen över laxen och tillaga i ugn i ca 20 minuter
Servera med kokt potatis, sås & sockerärtor. Sås. Sås. 2 laxfiléer a 125 gram. Späd med fiskbuljong, mjölk & grädde och låt såsen koka 3-4 minuter. 2 laxfiléer a
I samma panna som lax lagats, lagatill löken blir brun och tillsätt koktlax. Ta sedan bort laxen från pannan och rengör ben och hud och hacka i små bitar