Hon använde istället surkål, det finns hela vakuumförpackade vitkålshuvuden. Surkål är ganska surt vilket passade perfekt till malfouf som ska ha en syrlig smak
Servera det grillade fläsket med varm surkål samt kokt färskpotatis och kokta späda morötter. Kryddad med färsk salvia och rosmarin från trädgårdslandet, serverad med varm surkål och nyskördad potatis samt knippmorötter
Servera med kokt potatis. Vi hade förr utrymme för förvaring av hemmagjord surkål. Lamm i surkål Så till grytan som är en blandning av olika influenser
Kokt potatis & fransk senap. Choucroute, alltså surkålsgryta från Alsace. Men det blir ändå till en ”riktig” choucroute där syran från vin och surkål gifter sig med röksmaken från bacon och mustigheten från köttet
Surkål och/eller kokt blomkålsris är gott till. Blev så inspirerad till att laga lever. Kött av lamm är ju rätt svindyrt (ja, fast det är lamm förstås, och inte svin), men för lever av lamm kommer man billigare undan