Har niinte testat kombinationeningefärsinkoktapäron med polkagrisgrädde så är det dags. Det traditionella sättet att koka iningefärspäron på är att låta dom ligga och dra i socker och sedan koka dem länge
Jag ville göra en efterrätt igårkväll, med päron, och jag funderade på om det var karameliseradepäron eller päroni ett nyttigare "sockerlag" jag ville göra
Om det blirsockerlag över, spara och smaksätt glass med den eller dränk in tårtbottnar med den. Häll upp i plastburk och fyll på lag så att päronen täcks
& VinkoktaPäron. RECEPT - VANILJ- & VINKOKTAPÄRON med VANILJSEMIFREDDO. Och nu när vissalyckliga kan skörda egna päron och äpplen från trädgården gäller det att passa på
Man brukar då pochera päroneti en sockerlag, men eftersom jag inteville starta dagen med en sockerchock så valde jag att pochera mittfrukostpäroni te och massa kryddor istället
Sockerlag gjord på lika delar vatten och socker – gärna rårörsocker. Eftersom tårtan är inspirerad av den franska tårtan Fraisier som du även hittar recept till här på KatinkasKitchen och årstideninte bjuder färska jordgubbar direkt tänkte jag att saffranskoktapäron skulle fungera