Kokta päron i sockerlag recept

Inkokta päron

Inkokta päron

Den största delen päron kokade jag ini en sockerlag med smak av vanilj och en liten del fick även sällskap av lite saffran

Inkokta päron

Sockerlag. Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Låt päronen svalna i lagen
Ingefärsinkokta päron med polkagrädde

Ingefärsinkokta päron med polkagrädde

Har niinte testat kombinationeningefärsinkoktapäron med polkagrisgrädde så är det dags. Det traditionella sättet att koka iningefärspäron på är att låta dom ligga och dra i socker och sedan koka dem länge
Inkokta päron

Inkokta päron

Sockerlag. Skala päronen men låt stjälken sitta kvar. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Låt päronen svalna i lagen
Marinerade päron med vit chokladmousse

Marinerade päron med vit chokladmousse

Blanda en sockerlag av vatten, citronsaft, socker, urtagen vaniljstång och ingefära. ta upp päronstrimlorna, låt rinna av och lägg upp på tallrikar
Päron i vanilj- och ingefärslag

Päron i vanilj- och ingefärslag

Jag ville göra en efterrätt igårkväll, med päron, och jag funderade på om det var karameliseradepäron eller päroni ett nyttigare "sockerlag" jag ville göra
Marinerade päron med vit chokladmousse

Marinerade päron med vit chokladmousse

Blanda en sockerlag av vatten, citronsaft, socker, urtagen vaniljstång och ingefära. ta upp päronstrimlorna, låt rinna av och lägg upp på tallrikar
Ingas inkokta päron

Ingas inkokta päron

Om det blirsockerlag över, spara och smaksätt glass med den eller dränk in tårtbottnar med den. Häll upp i plastburk och fyll på lag så att päronen täcks

Vanilj- &Vinkokta Päron med Vaniljsemifreddo

& VinkoktaPäron. RECEPT - VANILJ- & VINKOKTAPÄRON med VANILJSEMIFREDDO. Och nu när vissalyckliga kan skörda egna päron och äpplen från trädgården gäller det att passa på
Mandel- och valnötskaka med päron

Mandel- och valnötskaka med päron

Ta upp dem ur sockerlagen och låt dem rinna av. Lägg ipäronhalvorna med den kupigasidan upp. Koka upp vatten, socker och citronskivani en kastrull
Tonkamousse saffranskokta päron

Tonkamousse saffranskokta päron

Sockerlag gjord på lika delar vatten och socker – gärna rårörsocker. Eftersom tårtan är inspirerad av den franska tårtan Fraisier som du även hittar recept till här på KatinkasKitchen och årstideninte bjuder färska jordgubbar direkt tänkte jag att saffranskoktapäron skulle fungera