Kokta revben farinsocker recept

Asiatiska revben!

Asiatiska revben!

detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunna revben så smaken kommer igenom. Ska även prova de på kycklingfilé, för jag tror att det är ett vinnande koncept/recept även på det  Asiatiska revben2 personer1 kg revben200 gr nudlar2 salladslökar4 vitlöksklyftor1 röd chili400 gr haricots verts2 msk rapsoljasaltSås. 2 dl japansk soja1 dl ananansjuice1 dl honung1 dl farinsocker1 dl hoisinsås1 dl ketchup2 pressade vitlöksklyftor2 msk riven färsk ingefäraGör så här. 1 kg revben
Barbequegrillade revben

Barbequegrillade revben

Nu gäller det bara att komma på hur grejorna fungerar, så jag väljer ett rättframt recept på revben från Webers manual
Världens godaste ribs, revben

Världens godaste ribs, revben

2½ kg tunna revben. 2 dl farinsocker. Blanda ihop alla ingredienser förutom köttet. Har du tid kan du ha marinaden att stå i 4-10 timmar
Baby back ribs

Baby back ribs

Dela revbenen på mitten så att de ryms i kastrullen och täcks helt med vatten. Blanda farinsocker, soja, ketchup och honung i en bunke
Revbensspjäll på julbordet

Revbensspjäll på julbordet

Revbensspjäll hör julen till, och i detta receptet så förkokas dom tjocka fina revbenen ett par timmar innan dom får glaze på sig och läggs på grillen
Glazade tunna revbensspjäll

Glazade tunna revbensspjäll

Revbensspjäll. Dela revbenen på mitten så att de ryms i kastrullen och täcks helt med vatten. Revbensspjäll
Grillade kamben som legat i saltlag

Grillade kamben som legat i saltlag

Jag väljer kamben istället för tunna revben just för att det är mindre, lättare att äta utan att kladda ner hela ansiktet och de är dessutom mer kött på dom så detta recept trycker jag verkligen ni ska prova
Sticky bbq ribs

Sticky bbq ribs

En del mat måste få ta tid att laga, ett exempel är definitivt tjockskurna revben. Den här gången körde vi revbenen först i tryckkokare, lät dem svalna, täckte dem med torr rub, grillade dem på kolgrillen och till sist fick de ett tjockt lager sticky glace innan de gratinerades i ugnen
Hemmagjord senap med lätt smak av apelsin

Hemmagjord senap med lätt smak av apelsin

Ska försöka hinna med lite julgodis, rödbetssallad och kanske lite revben idag också. Vispa ner farinsocker, socker, salt, vitvinsvinäger och Cointreau
Sticky ribs

Sticky ribs

Vilket Olof också gjorde, när han åt upp alla de här revbenen SJÄLV. Jag är i ärlighetens namn inte så mycket för att sitta och gnaga på revben, men just det här receptet som Olof brukar göra efter är riktigt bra, så här har till och med jag svårt att motstå dem
Koreanska revbensspjäll

Koreanska revbensspjäll

Skär revbenen i grova skivor längs med benen. Tillsätt hälften av purjolöken till revbenen. Ta upp revbenen och lägg dem på en ugnsplåt
BBQ-glaze som hittat hem

BBQ-glaze som hittat hem

Här är revbensspjällenfärdigkokta och redo att bli preparerade med glaze. Av den anledningen måste jag nu dela ett recept på en väldigt god BBQ-glaze jag kokade ihop igår till några fina, tjocka revbensspjäll
Gudomliga ribbs med coleslaw

Gudomliga ribbs med coleslaw

1 bit tjocka revben. 1 msk farinsocker (vanligt funkar). Bred 3/4 dels på revbenen o ställ in i ca 20 min. 1 bit tjocka revben. 1 msk farinsocker (vanligt funkar)

Onion Explosion – BBQLovers Burger Open 2016

Rensa köttet från revbenen, dela köttet efter köttkvarnens storlek, mal igenom två gånger. 700 g revben. 0,5 dl farinsocker. 1-2 msk farinsocker. 700 g revben. 0,5 dl farinsocker. 1-2 msk farinsocker