detta kommer jag klart att göra om MASSA gånger, men med tunna revben så smaken kommer igenom. Ska även prova de på kycklingfilé, för jag tror att det är ett vinnande koncept/recept även på det Asiatiska revben2 personer1 kg revben200 gr nudlar2 salladslökar4 vitlöksklyftor1 röd chili400 gr haricots verts2 msk rapsoljasaltSås. 2 dl japansk soja1 dl ananansjuice1 dl honung1 dl farinsocker1 dl hoisinsås1 dl ketchup2 pressade vitlöksklyftor2 msk riven färsk ingefäraGör så här. 1 kg revben
Jag väljer kamben istället för tunna revben just för att det är mindre, lättare att äta utan att kladda ner hela ansiktet och de är dessutom mer kött på dom så detta recept trycker jag verkligen ni ska prova
En del mat måste få ta tid att laga, ett exempel är definitivt tjockskurna revben. Den här gången körde vi revbenen först i tryckkokare, lät dem svalna, täckte dem med torr rub, grillade dem på kolgrillen och till sist fick de ett tjockt lager sticky glace innan de gratinerades i ugnen
Ska försöka hinna med lite julgodis, rödbetssallad och kanske lite revben idag också. Vispa ner farinsocker, socker, salt, vitvinsvinäger och Cointreau
Vilket Olof också gjorde, när han åt upp alla de här revbenen SJÄLV. Jag är i ärlighetens namn inte så mycket för att sitta och gnaga på revben, men just det här receptet som Olof brukar göra efter är riktigt bra, så här har till och med jag svårt att motstå dem
Här är revbensspjällenfärdigkokta och redo att bli preparerade med glaze. Av den anledningen måste jag nu dela ett recept på en väldigt god BBQ-glaze jag kokade ihop igår till några fina, tjocka revbensspjäll
1 bit tjocka revben. 1 msk farinsocker (vanligt funkar). Bred 3/4 dels på revbenen o ställ in i ca 20 min. 1 bit tjocka revben. 1 msk farinsocker (vanligt funkar)
Rensa köttet från revbenen, dela köttet efter köttkvarnens storlek, mal igenom två gånger. 700 g revben. 0,5 dl farinsocker. 1-2 msk farinsocker. 700 g revben. 0,5 dl farinsocker. 1-2 msk farinsocker