Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Tjocka revben kan man ofta hitta till bra pris i affären till expempel och har man bara bra med tid så sköter de sig ju nästan själva i ugnen och blir otroligt goda
5 kg revbensspjäll. Lägg spjället i en kastrull. Tillsätt buljongen och låt det koka upp. Skumma av. Låt spjället koka ca 1 timme eller tills det att spjället lätt släpper från en gaffel som sticks i
Go'eftermidda gott folk, vi har samlats i Mårtenssonska köket idag för att bjudas på revben av sida, något som vi skåningar (och säkert flera med oss) tycker om
Jag tänkte att jag skulle göra ett enkelt och gott recept på revben som är svårt att misslyckas med. Att laga dessa revben är inte svårt men det tar ett par timmar (säg fyra timmar) men å andra sidan kan man göra allt utom glaseringen ett par dagar i förväg, något som kan vara praktiskt vid jul
En styck kontakt pluggades in i eluttaget och på gallret över elslingorna la vi revben som penslats i en härligt god grillsås, en sås som vi lagat till några gånger tidigare och verkligen gillar skarpt
Ta upp revbenen och låt dem rinna av väl. Lägg revbenen på en plåt med bakplåtspapper. Blanda honung, sweet chilisås, tomatpuré, soja, vinäger, ingefära, apelsinskal och salt och pensla revbenen väl med blandningen