En påse fryst brysselkål. Ta fram en gryta och koka brysselkålen al dente. När köttet är fint stekt, häll över brysselkålen och sparrisen och fräs ihop dem med köttet
Koka pastan, minus någon minut på ordinarie koktid så den blir al dente. Allt från marinerade kycklingklubbor till rejäl, krämig kycklinggryta med brysselkål
Under sista minuten av pastans koktid blandar du ner squashstrimlorna så att de mjuknar lite. Om du vill ha mer grönt i den här rätten kan jag tänka mig att broccolibuketter eller brysselkål skulle kunna passa bra som sällskap i ostsåsen
Koktid. 200g lila brysselkål, grovt hackad. Värm 1 matsked rapsolja i en stor stekpanna och tillsätt hackad brysselkål och grönkål. Related 20 min Koktid. 200g lila brysselkål, grovt hackad
Dela brysselkålen på mitten, grovstrimla grönkålen. 4 portioner valfri pasta - jag tog glutenfria, flerfärgade fusilli från Doves Farm225 g brysselkål150 g broccolibuketter75 g grönkål - de grova stjälkarna borttagnaca 3/4 dl soltorkade körsbärstomater4 ägg3 dl gräddmjölk - jag tog 50/50 av vispgrädde och mjölk1 msk Wild Garlic Mixsalt, svartpeppar från kvarnca 100 g riven, lagrad ost - jag använde PrästostSkölj och ansa grönsakerna. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen - i en mycket rymlig kastrull - och när det är ca 4 minuter kvar av koktiden lägger du i grönsakerna och låter dem koka med koktiden ut. 225 g brysselkål
Koktid. Brysselkålsfräs med svarta linser och grillad röd paprika. Koka 1/2 paket fryst brysselkål i liten mängd saltat vatten tills den blir mjuk (ca 10 min), häll bort vattnet och fräs kålen tillsammans med 1/2 hackad gul lök i litet smör i ca 5 min. 1/2 paket fryst brysselkål