När jag gör gratängen på färskpotatis så brukar jag minska lite på vätskan och på koktiden. Denna supergoda och krämiga potatisgratäng åt vi till de smaskiga quornfiléerna som ni fick recept på i gårdagens inlägg
a 10 minuters koktid om äggen läggs i kastrullen då vattnet är kallt). Tillagning kokt torsk. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet
Vänd köttet några gånger under koktiden så att det får den fina mörka färgen av ölet runt om. Vänd köttet några gånger under koktiden så att det får den fina mörka färgen av ölet runt om
I tryckkokare är koktiden ca 15 minuter efter tryckhöjning. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Lägg broccolin i grytan tillsammans med mjölken, grädden och övriga ingredienser förutom bananerna ( de blir alltför söndermosade om de får koka med hela koktiden)
Strunta i att smaksätta grytan ytterligare nu då smakerna förändras under koktiden. Tärna köttet i 2-3 cm stora kuber, bryn det i omgångar i en het stekpanna och häll över i större gryta