0,7 dl neutral olja0,6 dl socker1 msk sirap0,6 msk vaniljsocker1,6 dl vetemjöl0,7 tsk bakpulverLite lagom med krokant (ex sådan från lösgodis, Daim eller liknande)Att göra
Strö på hackad daim direkt när de kommer ut ur ugnen. Smakar lite som kolakakor, men med daim på. 1 dubbeldaim (Jag tog 1,5). 1 dubbeldaim (Jag tog 1,5). 175 grader Strö på hackad daim direkt när de kommer ut ur ugnen
Kolakakor med bitar av grovt hackad Daim = Daimkakor. Nu ska jag snart krypa till kojs, men innan jag gör det tänkte jag dela med mig av receptet på de smarriga Daimkakorna som jag och småttingarna bakade i veckan
Två favoriter slått ihop, kolakakor och daim. Krossa daimen. Blanda smör, socker, vaniljsocker, vetemjöl, bakpulver och sirap till en smulig deg, tillsätt nästan all daimkross, lämna lite till att strö på snittarna