Låt svalna till ”lagom konsistens” och garnera med spritsade ränder av brun och vit chokladtryffel. Jag gjorde en förenklad variant med bara kolafyllningen och vispad grädde, men vill man göra den ännu finare kan man göra de två tryfflarna att garnera med
Sandras choklad och kolapaj. Till fredagens supertrevliga middag hade jag med mig denna efterrätt. Digestivebotten, kolasås, skivad banan, mörk chokladtryffel, hackad Daim, vispad grädde och så massor av jordgubbar till
Vad sägs om recept som "hasselnötssockerkakor med karamellsås och vaniljglass", "kolapajmed ingefära, havssalt och karamelliserad banan", "saffranspannacotta medchokladtryffel" eller "karamellpudding med brownie och fudge"
Gör likadant med den vita chokladtryffeln. Börja med mördegsbottnen. Mörk chokladtryffel. Blanda fröna och stången med resten av ingredienserna, utom smöret, i en kastrull