se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Garnera pajen med röda vinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten
Något bär med lite friskhet i sig. I ursprungsreceptet är det lingon eller röda vinbär. Igår när jag läste Buffé, hittade jag ett recept på kolapaj som lät så gott som jag idag provade att omvandla till ett allergivänligt recept
Kolapajmed röda vinbär till Kerstin. Idag kommer Kung Carl XVI Gustaf till Falkenberg med anledning av att Hertingforsen i centrala Falkenberg ska invigas
Idag har jag gjort en remake av den gamla klassikern salt kolapajmed lingon. En nästan raw chokladkolakaka med lingon (eller röda vinbär för utlandssvenskar som suktar)
Från Göteborgs matbloggsgäng infann sig förutom jag själv och värden Åsa, även Beata med en härlig kolapajmed lingon och kanelpudrad crème fraiche och Rebecka som hade snott ihop saltrostade mandlar som tyvärr inte fastnade på bild
Kolapajmed röda vinbär till Kerstin. Jag bloggar tyvärr inte så mycket som jag hade önskat, och jag har verkligen världens sämsta ursäkt – min dator är så fullknökad att jag får varningsmeddelanden hela tiden om att jag måste rensa, och när ska jag hinna sätta mig ner och göra det
Garnera pajen med röda vinbär eller lingon. Blanda med socker och havregryn. För att se om kolan är klar, droppa lite av kola smeten i ett glas med kallt vatten