Fördela sedan den kondenserademjölken över botten. Mjölken ska stå i burken (utan att man öppnat den) i precis nästan kokande vatten i 3 timmar och 15 minuter. 1 burk kondenseradmjölk
Bred ut den avsvalnade kondenserademjölken på digestivebotten, halva burken räckte för mig. Koka den oöppnade burken med kondenseradmjölk under lock i ca 3 timmar. 1 burk kondenserad
en frusen citron- och kolatårta med kokosbotten, yummi. 3 ägg, 1 1/4 dl strösocker, 3 dl vispgrädde (40%), fint rivet skal av 2 citroner samt 3/4 dl saft, 2 dl crème fraiche (15 %), 1 burk (397 g) färdigkokt kondenseradmjölk (halva burken skall användas till fyllning och halva till topping)
Lägg burken med sötad kondenseradmjölk oöppnad i en stor kastrull. Fast det magiska i att en kokad burk med mjölk blir till ljuvlig kolasås, det vill man ju egentligen inte missa