IngredienserPortioner. 4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Passade på att köpa fiskfilé över diskigår när de sålde koljafilébilligt. Vissteinteriktigt hur jag skulle tillagafiskfilén när jag kom hem så jag tog och bläddrade litei den klassiskaRutiga kokboken och bestämde mig för att laga stekt fiskfiléiugn
Lägg fiskeni en ugnsform. Skölj och strimlapaprika och skala och skiva lök. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs på medelvärme så att grönsakerna mjuknar en aning
Lägg fiskfiléernai en smord ugnssäker form och bred massan över dem. Lätt och smidiggratineradfiskfilé (se "Gör så här" nedan, endast tre rader), som är perfekt till fest och även till vardags