Nästa gång ska jag nöja mig med att använda en halv burkkolasås vilket jag tror räcker bra. Bred på resterande kolasås och spritsa sedan ut frostingen över hela cheesecaken
Jag kokar mina burkar i vatten som knappt sjuder, det kommer en stor bubbla då och då, och jag brukar även vända/rulla burkarna lite under kokningsprocessen samt att alltid hålla burken täckt av vatten
Dulce de leche heter resultatet man får om man kokar en konservburk med kondenseradmjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags
Annars kokar du det lätt själv genom att köpa en burk Sötad kondenseradmjölk. Lägg lite Snickersbitar i botten på kakan, ringla över lite dulce de leche (eller kolasås på tub om d inte orkar koka/köp dulce de leche) och strö över lite jordnötter
Ja det är kanske världens enklaste paj med kolasås/grädde/banan. Är du riktigt lat så köper du färdigkokt dulce de leche på burk men det är inte heller någon prestation att koka ihop sin egen
Min koktid begränsades som jag nämnde ovan till drygt två timmar, eftersom jag ville ha en lite rinnigare konsistens på den kolasås som blir resultatet av att den kondenserademjölken kokas samman i sin burk
Kolasås. Låt svalna något innan man öppnar burken. 1 burkkondenseradmjölk. Koka burken med kondenseradmjölk i vatten under 4 timmar. 1 burkkondenseradmjölk
kolasås (köp, gör egen, eller lyxa med dulche de leche, då behövs en burkkondenseradmjölk). Lägg den oöppnadeburken med kondenseradmjölk i en gryta och fyll upp med vatten
Lätt som en plätt får du också kolasås genom att koka kondenseradmjölk. Gör kolan genom att koka burken med kondenseradmjölk (oöppnad) i en stor kastrull täckt med vatten