De kryddade nötterna tillför all den crunch man kan önska sig och mjukas upp av en digestive botten samt kondenseradmjölk och för att få en extra skjuts mörk choklad på toppen
Tänk på att ta den karamelliserade mjölken som redan är färdigkokt kolakräm. Det är något med digestive, dulce de leche och banan som jag tycker blir alldeles för mycket och sötsliskigt
Blanda kondenseradmjölk, limesaft, limeskal och vaniljsocker i en bunke. 200 g digestive. 1 burk kondenseradmjölk (400 g). 200 g digestive. 1 burk kondenseradmjölk (400 g)
Ganska söta är de, antagligen på grund av den kondenserademjölken. Så ett tips är att ta mörk choklad så jämnar smakerna nog ut sig lite mer än de gjorde för mig som använde mjölkchoklad
Principen är enkel, börja med att koka en burk sötad kondenseradmjölk tills den blir som kolasås. Det finns visserligen glutenfria digestive från Semper, men dessa innehåller såväl vetestärkelse som mjölkpulver och sojamjöl så de är inte något alternativ
Dock har den verkat jobbig att göra då man ska koka kondenseradmjölk i 3 timmar, Men nu säljs ju kondenseradmjölk som redan är färdigkokt och som ska vara klar att använda. 400 g digestive kex. 800 g karamelliserad mjölk (2 burkar) 4 bananer. Häll den karamelliserade mjölken i formen och lägg på 3 skivade bananer. 400 g digestive kex. 800 g karamelliserad mjölk (2 burkar) 4 bananer