Sött är alltid bra, så varför inte börja med en kaka. Jag använde karamelliserad mjölk men självklart kan du koka en burk kondenseradmjölk för att få fram samma härliga kolasås
En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenseradmjölk
Hade en burk med kondenseradchokladmjölk i kylen som åkte ner i kladdkakan. Den kondenserade färdigkokta sötade mjölken är mycket godare och den kan man ju äta direkt ur burken
Den kondenserademjölken ger kakorna en väldigt söt smak rund fyllig smak, men istället för att använda choklad som jag gjorde tror jag att nötter är rätt för nästa bak
Blanda ihop lite kondenseradmjölk med lite kakao och Cognac. lite kakao. ½ burk kondenseradmjölk, jag tog en sort med Tiramisusmak, det går bra med neutral också, tillsätt då eventuellt lite snabbkaffepulver istället
Bred smeten på kakan. Bred ut den karamelliserade mjölken uppepå och skiva på bananerna. 1 burk karemalliserad mjölk (gör inte som jag och blanda ihop det med kondenseradmjölk)