Konfitera anklår recept

Konfiterad kyckling med borlottibönor

Konfiterad kyckling med borlottibönor

Jag åt Konfiteratanklår med spetskål och morotspuré, ankan var så mör att den bara föll isär. Inspirerad av restaurangbesöket bestämde jag mig för att jag måste ju prova att göra något liknande, jag hittad ett recept på konfiterad kyckling i SvD som jag använde som bas
Konfiterad anka med linser och bondbönskräm

Konfiterad anka med linser och bondbönskräm

Fick tag på vakuumförpackad konfiteratanklår, bara att värma på i ugnen så är det färdig. Lägg upp linserna på en stor tallrik med anklåret ovanpå tillsammans med bonbönskrämen och ringla över lite av rödvinsreduktionen
Hjärta choklad

Hjärta choklad

Konfiteratanklår. Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. Populära inlägg. Min finaste råsaftcentrifug
Konfiterat anklår

Konfiterat anklår

Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. Jättegott, men anklåret var lite torrt så nästa gång ska jag nog försöka hitta ankfett på burk och lägga i lite extra i pannan, annars var det riktigt gott och smakrikt

Konfitera något

Anklåren hade en rödaktig ton som traditionellt konfiterade lår inte har, och så var de lite mer trådiga i konsistensen än vad jag är van vid
Enkel pastasås med lövbiff och soltorkade tomater

Enkel pastasås med lövbiff och soltorkade tomater

Ofta lägger jag ut recept på mer fancy pants recept men det är inte så att jag en vanlig vardagskväll ställer mig och gör paella eller konfiteradeanklår utan när jag kommer hem från jobbet vill jag ofta att det ska gå snabbt, vara gott men ändå lagat från grunden
Kristopher lagar: ankrillette!

Kristopher lagar: ankrillette!

Rillette är kött som du först konfiterar och sedan drar till strimlor likt pulled pork, eller kanske till och med till en slät smet om du vill det (jag föredrar det lite mer chunky)
Dags att baka

Dags att baka

Konfiteratanklår. Testade mg på något nytt i helgen- konfirerat anklår. Min finaste råsaftcentrifug. Nu är sommaruppehållet över, hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag med varma dagar och roliga äventyr

Kajsas Vinlåda till Fågel

Barbera d'Alba Caj 2012 till konfiteradeanklår med råstekt potatis. Hur kul är det inte med nya mat- och vintips