4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korveniskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 2st tomater. 150g lagrad ost
Idag möts ItalienochSverigei en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstektmedisterkorv fylld medtomater, mozzarella ochbasilika, toppad medparmesanost
Jag gjorde som jag brukar, ostochtomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korvenmedklassiska smaker tillkorv som bostongurka, senap och ketchup
En favorit jag haft ända sen barndomsdagar är Korviugn. Till en portion är det enklare att varva skivor av korvenmed äpple ochtomat, än att skåra en hel bit
Det skulle säkert funka att servera lite god korvtillfrittatan om man vill öka på proteinet. Jag valde att göra frittataniugnsformoch att gratinera den medlitevästerbottenost