Tillsätt allt till korvblandningen tillsammans med ajvar och kokosmjölk. Strimla basilikan och det gröna på salladslöken och rör ned innan grytan serveras tillsammans med riset
Idag bjuder jag på en rykande hetkorvgryta. Gärna med lite sting i men det är en smaksak. Smaka av med salt, peppar & kryddor, red ev av med ljus Maizenaredning eller späd ut grytan med lite mer vatten (helt beroende på vad du själv gillar för konsistens på grytan)
En korvragu är alltså inte en korvgryta, bara köttet inuti korven tas tillvara. Ragu är helt enkelt bitar av skuret kött, fågel eller vilt, ofta med tillsatt potatis, lök, svamp eller liknande
T skall avhämtas vid Centralen snart men innan dess passar jag på att dela med mig av dagens recept. Låt underverket småputtra på svag värmeFräs lök i rapsolja tills den blir guldgul, sedan lasta på med korv och låt det fräsa så det blir så där lagom fräsigt