1 karré eller kotlettrad på ca 1 kg. Sätt ugnen på 150 grader. Bind eventuellt upp köttet med steksnöre. Skala och rensa rotfrukter, persilja, vitlök, kål och lök
1 kg kotlettrad, av gris, benfri 6 klyfta vitlök 1 tsk salt svartpeppar, ur kvarn 3 kvist färsk rosmarin 3 msk olivolja ev 6 skiva rimmat fläsk (eller späck) 1 kg färskpotatis salt svartpeppar, ur kvarn 2 klyfta vitlök, finhackade ev rödvin (lite)
400-600 g vildsvinsrygg, benfri kotlett. Gör så här. Putsa köttet och lägg det i en påse. Vispa samman soja, olja och fond, slå det över köttet och låt det marinera 30 minuter
Helstektkotlettrad, med härlig skysås. Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Detta gjorde jag medan jag väntade på den helstektakotletten jag hade satt i ugnen. Så blev det en riktigt mör fläskkotlett med auberginesås och mycket persilja
Recept. minna. fre, 2013-08-30 20. 37. 90min. (0). Sätt på ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen och bre ut ett lager i en form, salta och peppra lite