Ikväll blir det Crêpes från igår och på lördag tänkte jag ta med mig Vegetarisk Lasagne. På söndag jobbar jag kväll och då får nog matlådan bli Fiskbullsgryta med ris
Häromveckan gjorde jag en variant med anknytning till augustitidernas kräftskivor, så jag bytte räkorna mot kräftstjärtar och hade även i lite riven västerbottenost och finhackad rödlök
Servera medkeso och bröd. Blanda samman ingredienserna till honung- och limekeson. sätt till honung- och limedressingen och vänd ner den i salladsingredierna
Idag blev det en variant med en himla god röra på keso, skaldjur, avokado och diverse annat. bara fylla ett gott bröd med massa godsaker, rulla ihop och njuta
Fyllningarna går att variera i oändlighet och jag hade faktiskt med mig en fylld pannkaka till lunch på jobbet idag också fast då var det medkräftstjärtar, ägg och keso
½ dl kräftstjärtar. Tillsätt då vatten och apelsinsaft och koka riset ngt kortare tid än vad som anges på förpackningen (när man steker riset först behöver det inte koka lika länge) Värm kyckling lätt i stekpannan och krydda med lite paellakrydda