Rensa och dela kantarellerna i mindre bitar. Bryn smöret lätt på medelvärme i en kastrull. Lägg i svampen och rör om, låt puttra till all vätska kokat in och de börjar knäppa
Grovhacka kantarellerna. Ansa och strimla purjolöken. Fräs lök och svamp sakta i lite matfett tills nästan all vätska har kokat in och purjolöken är mjuk och glansig utan att ha fått färg
Till förrätt serverades vi gravat rökt ankbröst tillsammans med en krämig, men ändå krispig sallad av selleri och päron samt till det valnötter, sultanrussin och blomsterkrasse
Jag är en älskare av soppor, speciellt soppor som smakar mycket och är mer åt det krämiga hållet. Får jag lov att bjuda på en ljuvligt god kantarellsoppa
1. Grovhacka kantarellerna. Ansa och strimla purjolöken. Fräs lök och svamp sakta i lite matfett tills nästan all vätska har kokat in och purjolöken är mjuk och glansig utan att ha fått färg