Krämig kycklingpaj äggstanning recept

Krämig men smal kycklingpaj

Krämig men smal kycklingpaj

Skär valfria grönsaker i små bitar och blanda med äggstanningen och kycklingen. Deg. Smält smöret och blanda i mjölken
Krämig kycklingpaj med smak av ajvar relish och bacon!

Krämig kycklingpaj med smak av ajvar relish och bacon!

Blanda samman samtliga ingredienser till äggstanningen. Efter all god mat och tårta på midsommarafton så får det bli en kycklingpaj, perfekt när man inte vill äta så mycket och det är snabbt och enkelt
Kycklingpaj med mandelmjöl

Kycklingpaj med mandelmjöl

Bara god och krämig fyllning. När äggstanningen har stelnat är pajen klar. Första tillagade rätt med mandelmjöl blev denna kycklingpaj som vi hittade inspiration till i Birgitta Höglunds kokbok, hemasad från bibblan
Kycklingpaj med spenat

Kycklingpaj med spenat

Vad sägs exempelvis som en riktigt krämigkycklingpaj. I denna pajen får den samsas i en krämig sås tillsammans med bladspenat, och jag lovar att mycket mer än så behövs verkligen inte för att ställa fram en riktigt god middag på bordet
Kycklingpaj

Kycklingpaj

Häll äggstanningen över fyllningen. Mixa mjöl och smör i en mixer. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg
Min bästa kycklingpaj!

Min bästa kycklingpaj!

Den är krämig, har perfekt sälta, goda grönsaker och dragon som är en av världens godaste kryddor enligt mig
Kycklingpaj med ajvar

Kycklingpaj med ajvar

Krämigt och gott. Vanligtvis gör jag paj med äggstanning på ägg och mjölk men i denna är det ägg och creme fraiche
Kycklingpaj med röd curry

Kycklingpaj med röd curry

Kycklingpaj med röd curryHär följer ett recept på en paj som är krämig och het i en härlig kombination

öppen kycklingpaj

Vispa samman äggstanningen med ost och eventuellt kryddor. Häll äggstanningen över kycklingblandningen

Kycklingpaj

Grädda i 200 grader i ca 30 min eller nägg äggstanningen stelnat har blivit krämig. Pajdegen kan ersättas med rullad djupfryst smördegsplatta, men godare med denna pajdeg enligt mig