Idag lägger vi till ännu en smarrig sillinläggning till vår samling av recept på inlagd sill, en samling som börjar bli ganska stor och som vi nästan våga kalla diger
Vill du ha lite andra smaksättningar på din sill så går det bra att använda en del av den inlagda sillen och blanda ihop till en krämigare sillröra med tex crème fraiche och lite kryddor och smaksättning (vitlök, gräslök, hackad rödlök, löjrom eller något annat kul
Årets krämiga variant. Nu är årets sillinläggningar klara. Det blev fyra olika varianter denna gång. I de ”klara” sillarna har jag använt en vanlig 1-2-3-lag
En krämig variant bjuds ni på idag och den är gjord på 5-minuters sill, en fenomenal uppfinning om ni frågar oss. Ställ sillinläggningen kallt minst 12 timmar innan serveringen. Ställ sillinläggningen kallt minst 12 timmar innan serveringen
Krämig citronsill. ) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
Påskhelgens krämiga sillar. Mycket god och den får lovord även från sambon om någon är intresserad av att höra vad en manlig tycker om denna sillinläggning, haha
Vill du istället göra en krämig sill tex som min goda citron och pepperrotssill, som är en stående sill på mitt julbord, så är det bara att hälla av de inlagda sillarna (efter minst ett dygn)
) Är ni sugna på en mer krämig citronsill hittar ni recept på en sådan här. Citroner är gula, friska och fräscha och just därför tycker vi att denna sillinläggning med citron och honung passar alldeles ypperligt till påsk