Fyll krustaderna med kantarellerna och ringla över persiljecrèmen. Rensa kantarellerna. kantareller. Smält smöret och svetta först löken, tillsätt därefter kantarellerna och stek i 5–7 minuter
Krustader med västerbottensost. Dela och rensa kantarellerna. 1 pkt krustadervästerbottenost1 dl creme fraich1 äggsaltpepparrom, creme fraiche, rödlök och dill. Häll i krustaderna, men fyll de inte mer än 3/4. Färska gula kantareller, eller kantareller på burk1 dl grädde1 st schalottenlöktoastbrödtimjan. Förrätter 1 pkt krustader
Till förrätt har jag gjort minikrustader med rökt lax smaksatt med dill och pepparrot. TIll huvudrätt blir den en ugnsbakad torskrygg med potatispuré, kantareller och en vitvinssås med örter
krustader med mandelmos och rom. krustader med brieost och krusbärsmarmelad. Kikki och jag fyller år i augusti och det brukar vi fiar med våra tjejkompisar Anette och Kajsa
Krustader med mandelmos och rom Mandelmos. Lägg på kantarellerna, dekorera med persilja. några mandelpotatisar, skalade en skvätt grädde riven västerbottensost flingsalt peppar ett gäng krustader stenbitsrom creme fraiche gräslök Koka potatisen mjuk och mosa