Kokt potatis. Kummel är en fisk som jag inte tillagar så ofta men den är riktigt trevlig och tillsammans med lite goda tillbehör blir detta en härlig färgglad måltid
Kokt potatis eller kokt ris till gör en verklig festmåltid. Koktiden beror på hur tjocka filéerna är. Lägg försiktigt över fisken, häll över såsen och servera fisken genast, gärna med kokt potatis eller kokt ris
POCHERAD KUMMEL MED SKIRAT SMÖR, PEPPARROT OCH KOKT POTATIS. Idag hade Hannes fått en Kummel på kroken och han fixade två fantastiskt fina bitar till mig som jag gick hem och laborerade med
Men man kan använda färdigkokta havskräftor som man äter upp och sedan gör fonden på skalen. Kummel är en fantastisk och ofta förbisedd fisk här uppe hos oss
Använd kolja, torsk, kummel eller nykomlingen skrei. Idag gjorde jag denna enkla men underbart goda fiskrätt med färskriven pepparrot, ägg- och baconströssel och ångkokt sparris
Jag använder precis som han torskrygg eller kummel som vi båda är mycket förtjusta i. Just för att den här rätten kan vara mer avancerad men även oerhört enkel med bara någon kokt grönsak till fungerar den såväl till fest som till vardags