Du kan själv mixa ihop en blandning av nötter, frön och färska eller torkade bär. 2 dl kvarg eller naturell yoghurt 1 msk gojibär 1 msk mullbär 1 tsk solrosfrön 1 tsk pumpakärnor 1. 2 dl kvarg. 1 msk gojibär. 1 msk mullbär
KvargKvarg. Jag tog sedan halva puddingen och blandade den med 1 dl kvarg, frysta, tinade hallon och blåbär, en liten banan, valnötter och rostade kokoschips
God morgon på er. Här är det en kall härlig dag och efter lunch tror jag minsann att jag ska dra med mig barnen ut på promenad, mata änder för att sedan gå hem och dricka varm choklad
Det finns naturell och smaksatt kvarg, fast kvarg och flytande kvarg, med tillbehör (bär/sylt, torkad frukt, müsli, nötter, mm) inkapslat i locket eller liggandes på botten och utan tillbehör, smaksatt kvarg utan tillsatt socker, kefir, kesella, ja listan kan göras lång
Kvarg har tagit över världen och vi som är förtjusta i denna mejeriprodukt tackar och bugar för det. Denna kvarg råkade jag hitta i kyldisken idag och jag har redan mumsat i mig en, klart godkänt
Förutom att vi dricker den använder Mattias den även som sötningsmedel i sin naturella kvarg (själv äter jag bara smaksatt kvarg och blir det naturell någon gång emellanåt smaksätter jag hellre med färska eller tinade bär)
Förslag på smaksättningar är diverse bär, smaksatt yoghurt/kvarg, kakao, vaniljpulver, kanel osv. Extra gott att äta något till så som färska bär, granola, mandlar eller liknande
Servera med varma hallon, blåbär eller björnbär. Jag älskar kvarg (och minikeso), proteinrikt, fettsnålt och framförallt gott, exempelvis med hallon och en skvätt funlight i