Blanda kvarg, färskost, socker och mixad mango. När gelatinet har smält så blanda ner en liten del av kvargblandningen i gelatinet och häll därefter gelatinblandningen i kvargblandningen under omrörning
I den här ostkakan använde jag kvarg och färskost och smaksatte med färsk citronjuice. 100 g digestive biscuits. 100 g digestivekex. 200 g helfet kvarg. 100 g digestive. 100 g digestivekex
Vispa ihop kvarg, ägg och socker till en jämn smet. 8-12 bitar10 st digestive, fullkorn75g smörFyllning. 500 g kvarg2 ägg1 dl strösockerTopping. 10 st digestive, fullkorn
Blanda kvarg, lingonmos och florsocker. digestive eller pepparkakor. Blanda ner gelatinblandingen med lingonkvargblandingen och blanda till sist ner den vispade grädden
Gör nu i ordning smeten, blanda kesella kvarg, socker och vaniljsocker. Smula sönder digestivekexen i en bunke, häll det smälta smöret över digestivekexen och rör ihop degen