Denna kvarg med smak av päron och kola var riktigt god. Nu var det ett bra tag sen som jag uppdaterade ikategorin Jossans Mat testar så nu tänkte jag att det var dags
Jag är en riktigsås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås tilfisk eller sallad
Inväntar kvällens halv åtta hos mig och gottar mig med apelsin, jordgubbar, honung och kvarg. Precis hemkommen från torsdagens skivstångspass, helt död i kroppen så liteledigt passar helt perfekt nu
Kvarg, i alla dess former och smaker. Jag satt och tänkte lite som den frukostälskare jag är, på att hur mycket man än varierarsinmat så finns det alltid en del favoriter
- Kvarg. Vi tar med en lämpligmatlådatill resan och har full koll på vår matdag. Många nybörjare på LCHF tycker det är klurigt att veta vad man skall göra om man är ute och åker och plötsligt drabbas av panikhunger
Jag vill må bra av den mat jag äter, i kropp och själ, idag och imorgon. Jag experimenterade fram de här våfflorna med ägg och havregryn, och de blev väldigt goda tillsammans med kvarg och frukt
DietistKostMat-trenderNäringsläraRecept. Jag älskar kvarg (och minikeso), proteinrikt, fettsnålt och framförallt gott, exempelvis med hallon och en skvätt funlighti
exempelvis bär istället för sylt, kvargistället för gräddfil, kokosmjölk istället för grädde. Olgas mat är fullproppad med rätter som både smakar gott och fyller dig med näring och energi för att du ska klara av träning och vardagsliv