Marinadenblir lagom spicy och ju längre tid köttet får liggadäri ju mer smak tar det ju åt sig. Lägg kycklingdelarnai en form och häll på marinaden, blanda runt så bitarna täcks
Man ska nämligen "baka" inkycklingdelarnai bröd. Den här rätten klarar sig på en timmeiugnen. Häromveckan såg jag något liknande på TV och då var det en indisk rätt som de slog inichapatibröd för att sedan tillaga under lång tid
Pensla kycklingdelarna med peston. En kycklingrätt där allt tillagassamtidigtiugnen utom såsen som du hinner göra snabbt under tiden eller strax före serveringen
I detta inlägg får ni alltså tre recept som leder till en rejäl måltid. Först ut i receptväg denna vecka får bli de mumsigacurrykycklinglåren med ugnsbakade grönsaker och lök samt curry sås
Ugnsbakakycklingdelarna. Vänd på kycklingdelarna efter halva tiden. Marinerakycklingdelarna. Jag skrev recepten tillsammans, eftersom det var marinaden och dess spad från ugnen som blev grunden till såsen
Kycklingen behöver stå iugnen en tid, och under den tiden kan man snabbt fixa lasagnen så att den är redo att komma iniugnen under tiden som man äter kyckling
Laga rätten på färdigakycklingdelar, t ex lår och vingar. Vispa hela tiden. KYCKLING MED MYNTA. En ny smakupplevelse blir det om du kryddar kycklingen med mynta, citronpeppar och soya
Pressa citron och vitlök över kycklingdelarna och massera in det i köttet. Om du intehittar just det brödet kan du använda ett annat arabiskt eller indiskt tunnbröd, gärna stenugnsbakat
Börja med att blanda tillmarinaden och lägg i en stor kraftig plastpåse, lägg ikycklingdelarna och blanda om så att kycklingdelarna får marinaden runt om