Lägg kycklingfiléerna/brösten på separat tallrik. kycklingfiléer/kycklingbröst. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt sjuda under lock i ca 15 minuter tills kycklingfiléerna är färdiga
Gör ett snitt i kycklingfilén. Linda baconet runt kycklingfiléerna. Fyll den med chorizosalami (2 skivor i varje filé) och gorgonzolaosten. 4 kycklingfiléer. 100 g gorgonzolaost
90 g ädelost som grönmögelost av gorgonzola, Kvibille, Saint Aigur eller valfri sort. Blanda ner 4 port kokt pasta och 400-500 gram tärnad stekt kycklingfilé låt stå på eftervärme med lock till allt är genomvarmt
Jag hade 1 paket gorgonzolaost i kylen som jag först hade tänkt använda till pizza. Kycklinggryta med gorgozolaost och som är toppad med valnötter och persilja
600 g kycklingfilé. 150 g gorgonzola. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Grilla kycklingfilé istället för färs till burgaren tillsammans med gorgonzolaost och en generös klick mangoröra blir den här kycklingburgaren snabbt allas favorit
Lägg på kycklingfilén och smula över osten. 4 st kycklingfiléer. 100 g gorgonzola. Krydda kycklingen och bryn på båda sidor i 1 msk matfett så att den får fin färg
Igår hade jag inga särskilda ingredienser hemma till en sallad som tillbehör till våra grillade kycklingfiléer så jag tänkte som vanligt göra ugnsrostade grönsaker vilket alltid är en hit enligt mig och fasligt gott
Ta ut kycklingfiléerna. 500-600 g kycklingfilé, salt och peppar, 3 skivor formfranska, 75 g fint tärnad rökt skinka, 150 g krämig gorgonzola, 1 knippe hackad persilja, 1 pressad vitlöksklyfta, körsbärstomater. Relaterade 500-600 g kycklingfilé. 150 g krämig gorgonzola