Blanda ihop marinaden och lägg ner de färdigstekta kycklingfiléerna. När sommaren är här blir det en del fester och då tycker i alla fall jag att det passar utmärkt med en kall buffé som görs klart dagen innan
Salta och peppra kycklingfiléerna. 4 kycklingfiléer. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik
Salta och peppra kycklingfiléerna. Skiva kycklingfiléerna mot fibrerna i ca 0,5 cm tjocka skivor och lägg upp på serveringsfat eller tallrik. 4 kycklingfiléer
Grilla kycklingfiléerna på svag värme. Blanda den kalla såsen. Blanda marinaden, marinera kycklingfiléerna i minst 1 timme. 2 kycklingfiléer. 2 msk kallpressad rapsolja el
Till detta serverade jag kycklingfilé kryddad med flingsalt, svartpeppar och Herbes de Provence-krydda samt en kall créme fraiche-sås med vitlök och Herbes de Provence-paste från Santa Maria
Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Gnid in filéerna med grillkrydda. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén
Servera med en kall sås. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. 12 kg kycklingfilé Grillkrydda 1,5 dl olivolja 4 msk sweet chilisås 2 tsk salt 1 paket djupfrysta franska örter 1 dl klippt gräslök 2 hackade vitlöksklyftor 1 citron, rivet skal och saftenSätt ugnen på 175 grader