Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. 1 kg kycklingfilé. Kyckling i gorgonzolasås1 kg kycklingfilé 5 dl grädde 5 dl crème fraiche 2 rågade tsk sambal oelek 1 bit blå gorgonzolaost 1,5 dl svampsoja. Klyftpotatis900 g delikatesspotatis 8 msk smör 3 krm flingsalt 3 krm rosmarin
3-4 kycklingfiléer. Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
N. ä. r. M. i. k. a. e. l. j. o. b. s. n. t. h. g. v. d. m. y. p. å. I. c. f. é. S. u. ö. +. T. P. 4. ,. 2. 5. 1. /. 8. K. -. F. O. (. R. ). L. 0. V. ". B. d l
Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika
Servera med klyftpotatis, råstekt potatis eller en härlig potatisgratäng och sallad. 3 kycklingfiléer. Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop
Koka riset i en kastrull efter beskrivning på förpackningen, eller stek klyftpotatisen i stekpanna. 2 stora kycklingfiléer. 4 dl ris eller en påse klyftpotatis