Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika
Servera gärna med kokt ris eller pressad potatis samt krispig sallad. Marinerad Kycklingfilé i ugn(4-6 personer) Ingredienser 1 kg kycklingfilé (ca 8 filéer) eller fläskfilé5 dl grädde Marinaden. Ställ in formen med marinaden i 225 grader ca 25-30 min om det är kycklingfilé och 45 min om det är fläskfilé. 1 kg kycklingfilé
Servera med kokt potatis eller potatismos. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form. 4 st kycklingfilé. FacebookGoogle+TwitterPinterest 4 st kycklingfilé
Det fanns överbliven kokt potatis i kylen, och de fick bli sällskap till den ugnsbakade kycklingen i form av smakrika potatisplättar kryddade med ajvar relish - som för övrigt också fanns kvar från annan matlagning
Relaterade Marinerad kycklingfilé med quinoasallad och fetasås. 600 g kycklingfilé. 1,5 dl kokt quinoa. Skär kycklingfiléerna i långsmala bitar, ca 2-3 bitar per filé. 4 personer 600 g kycklingfilé. 1,5 dl kokt quinoa