Linda varje kycklingfilé med två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléerna och klicka ut blandningen med crème fraiche och ost på den andra
La dit kycklingfilé och linda ihop till paket. Kryddade lätt med salt och torkad salvia ovanpå. La paketen med skarven nedåt i en ugnssäker form, hyvlade parmesanost över och ringlade lite olivolja smaksatt med vitlök och chili ovanpå samt lite mer salvia
Riv vitlöksklyftan fint och finhacka salvian. Salta och peppra kycklingfiléerna. Linda in filéerna med Parmaskinkan och salviabladen (2 blad per filé). Kycklingfilén skall nå en innertemperatur på minst 72 grader
Fördela salvia över parmaskinkan och rulla in kycklingbitarna i skinkan. Parmainlindad kycklingfilé med saffransrisotto (4 port)Ingredienser4 kycklingfilé1 tsk salvia8 skivor parmaskinka2 msk balsamvinäger2 msk kinesisk soja2 tomaterRisotto. 4 kycklingfilé. 1 tsk salvia
Skär kycklingfilén i strimlor och bryn dem tillsammans med salviabladen i lite smör. 400 g penne eller fussili400 g kycklingfilésmör4 blad salvia4 skivor parmaskinka½ purjolök100 g sockerärter½ squash2 kvistar cocktailtomatervitpeppar1½ dl riven ost2 dl creme fraiche1. 400 g kycklingfilé. 4 blad salvia. 4 skivor parmaskinka
Skär kycklingfilén i strimlor och bryn dem tillsammans med salviabladen i lite smör. Pastagratäng med kyckling och salvia400 g penne eller fussili400 g kycklingfilésmör4 blad salvia4 skivor parmaskinka½ purjolök100 g sockerärter½ squash2 kvistar cocktailtomatervitpeppar1½ dl riven ost2 dl creme fraiche1. 400 g kycklingfilé. 4 blad salvia. 4 skivor parmaskinka
Obegränsat med oxfilé, fläskfilé, kycklingfilé och till det en mastodont salladsbuffé, massor med olika såser och potatisgratäng, klyftpotatis och ungsrostade rotfrukter
Vänd kycklingfiléerna i vetemjölet. Använd helst stektermometer vid stekningen i ugnen, kycklingfiléerna är färdiga vid 66º C innertemperatur. 4 kycklingfiléer. 6 blad färsk salvia. 150 g tunt skivad parmaskinka, en skiva per portion
Dela skinkskivorna på längden, lägg varje kycklingfilé i ena änden av en skinkskiva och rulla ihop. Tillsätt vin, smulad buljongtärning, salviablad och tomater
Kycklinglårfilén kan bytas ut mot kycklingfilé. Krydda kycklingen med salt, peppar och salvia. 2 tsk salvia. 4 skivor parmaskinka. 2 tsk salvia. 4 skivor parmaskinka
Strö över salvian och persiljan och rulla ihop varje kycklingfilé. 4 skivor parmaskinka. 8 salviablad. Lägg kycklingbrösten på en plan arbetsyta och dela dem horisontalt för att bli två tunnare skivor av en filé
4 st kycklingfilé (125g st) 1 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm peppar 1 tsk torkad salvia 4 skivor parmaskinka färsk basilika Gör så här. Lägg sedan över i en ugnsäker form, strö över salvia och låt den stå i ugn (200 grader) tills innertempen blir 72 grader. 4 st kycklingfilé. 1 tsk torkad salvia. 4 skivor parmaskinka