Kycklingfilé parmaskinka soltorkade tomater recept

Fylld kycklingfilé med soltorkad tomat

Fylld kycklingfilé med soltorkad tomat

Servera kycklingfiléerna i skivor med klyftpotatis och kokt broccoli. Lägg ihop köttet och linda 1 skiva parmaskinka runt varje filé. 4 st kycklingfiléer. 8 st marinerade soltorkadetomater. 4 skiva parmaskinka
Italiensk kycklingfilè

Italiensk kycklingfilè

Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök!

Fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök!

Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Skala vitlöksklyften och lägg den tillsammans med de soltorkadetomaterna i en skål och mixa dessa lätt med hjälp av en mixerstav

Fylld kycklingfilé med smak av Italien

Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Skala vitlöksklyften och lägg den tillsammans med de soltorkadetomaterna i en skål och mixa dessa lätt med hjälp av en mixerstav
Taleggiofylld kycklingfilé med pestopotatis

Taleggiofylld kycklingfilé med pestopotatis

 Rulla ihop varje filé med två skivor parmaskinka utanpå och fäst med tandpetare. Skär taleggioosten i mindre bitar och hacka de soltorkadetomaterna grovt
Parmalindad kycklingfilé med ugnspotatis

Parmalindad kycklingfilé med ugnspotatis

Parmalindad kycklingfilé4kycklingfiléer 2 mozzarellaostar, i skivor 4 skiva parmesanost 8 soltorkadetomater 1 kruka basilika salt peppar 8 skiva parmaskinka. Het tomatsalsa3 msk olivolja 1 klyfta vitlök, finhackad 1 gul lök, grovhackad 1 förp konserverade hela plommontomater 0,5 röd chilifrukt, urkärnad och finhackad 1 tsk honung 0,5 tsk rödvinsvinäger salt svartpeppar, nymalen. Fetaostsallad1 gurka (stor) 4 tomater 1 fetaost 0,75 dl olja 1,5 msk vinäger 1 tsk honung 1 tsk torkad oregano salt peppar
Parmalindad kycklingfilé med krämig gnocchi

Parmalindad kycklingfilé med krämig gnocchi

Strimla basilika och häll av tomaterna. Blanda tomater och basilika med créme fraiche. Du behöver4 kycklingfiléerÖrtsaltChicken and steak krydda1-2 förp. parmaskinka4 port. gnocchi1 kruka basilika1 burk strimlade soltorkadetomater4 dl lätt créme fraicheSalt och pepparRuccolaGör såhärSätt ugnen på 200 grader. Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna och stek i ugnen i 20-25 minuter. 4 kycklingfiléer
Samlade LCHF-recept

Samlade LCHF-recept

Kycklingfilé med kräftstjärtar och saffranssås. Ugnsgratinerad sparris med ört- och chèvretäcke, parmaskinka och rostade pistaschnötter

Italiensk buffe

Marinerad kycklingfilé. •Parmaskinka lindad runt honungsmelon. Halvera cocktailtomater, skiva rödlöken, och dela de soltorkadetomaterna i mindre bitar

Fylld kycklingfilé med soltorkad tomat

Servera kycklingfiléerna i skivor med klyftpotatis och kokt broccoli. Lägg ihop köttet och linda 1 skiva parmaskinka runt varje filé
Smal, krämig ärtrisotto med ugnsstekt kyckling

Smal, krämig ärtrisotto med ugnsstekt kyckling

soltorkadetomater, olivolja, salami, parmaskinka, parmesan, pesto, ostar. Soltorkadetomater (de som inte ligger i marinad), pesto och parmesan är otroligt gott att smaksätta mat med och i och med att det smakar så mycket behöver man inte använda så mycket